vegetables

sayur-sayuran adalah makanan yang paling sihat, mereka menggalakkan kesihatan

Hak sayur-sayuran

Salad makanan utama ubi bit

Saya tahu bagaimana untuk membuat salad dan lazat, dan lebih berguna. By the way, bagi saya, salad - ia sentiasa hidangan utama. Saya masak banyak sekaligus, kerana salad datang dengan a bang.  Mengambil masa 3 bit sederhana 2 lobak, 2 epal hijau, 200 g prun, kismis, setengah cawan berbintik-Tompok, dikupas setengah cawan walnut, 100 g keju, 3 sudu besar. l. Ubi bit hidangan salad utamamadu, 100 g rendah lemak krim masam.

Beets bakar dalam ketuhar, oleh itu ia mengekalkan semua nutrien dan vitamin dan akan mendapatkan rasa coklat. Kupas dan menjengkelkan. Prun tutup dengan air panas apabila razmoknet, keping. Mentah lobak Basuh, kupas, parut memarut pada halus dan bercampur dengan dikukus kismis.

Kacang epal cop menjengkelkan, dan keju - di denda. Salad lapisan sudu: bit dengan prun, keju, epal dengan madu, kacang, lobak merah, kismis dan prun dengan bit lagi. Semua lapisan gris dengan lapisan nipis krim masam.  Ini bukan sahaja hidangan lazat, ia adalah benar-benar berguna dan berkhasiat.

Anda boleh untuk sarapan pagi, makan tengah hari berkenaan, ia tidak mustahil untuk makan malam! Dalam perut, ia adalah mudah tetapi enak!

sayur-sayuran, hidangan, bit, salad